Évtervező Workshop Magántanároknak 2020 – Beszámoló

Második alkalommal rendeztük meg január 4-én az Évtervező Workshopot

November végén első alkalommal tartottuk meg a Nagy Évtervező Workshopot magántanároknak. Már a jelentkezési időszak alatt kaptam több üzenetet érdeklődőktől, akik nagyon szerettek volna eljönni, de nem volt jó nekik az időpont. A workshop után is kérdezték páran, nem tartok-e véletlenül még egy évtervezőt. Bár ilyen rövid időn belül még soha nem tartottam meg ugyanazt a workshopot kétszer is, kis mérlegelés után úgy döntöttem, megtartjuk, lesz még egy évtervező, hiszen most, év elején még mindig aktuális a téma. 🙂

Nagyon hálás vagyok, hogy újra szimpatikus és motivált magántanárokat üdvözölhettem a workshopon, ismerős, és új arcokat is! Külön köszönet azoknak, akik több száz km-ről jöttek el. Ketten ismétlőként jöttek el (egyikük online volt jelen): ők részt vettek a novemberi évtervező workshopon is. Azért találták hasznosnak, hogy újra eljöjjenek, mert a tervezés folyamán átértékeltek sok mindent, felmerültek bennük kérdések és szerették volna helyretenni az apró kis mozaikkockákat, megerősíteni vagy épp változtatni a terveiken. Nem utolsó sorban egy ilyen workshop szuper lehetőség új kollégák megismerésére is. Nincs két ugyanolyan workshop, még akkor sem, ha a téma ugyanaz. A workshopok individualitását maguk a résztvevők adják, mindenki hozzátesz valami egyedit.

Lukáts Andrea, profi virtuális asszisztens újra eljött, hogy tapasztalatával és tippjeivel támogassa, látásmódjával formálja a magántanárok fejlődését mind, ami a vállalkozást, mind pedig, ami a személyiségfejlődést illeti, hiszen a kettő kéz a kézben jár egymással. A tervezést is tanulni, gyakorolni kell; minél többször készítünk évösszegzést és évtervezést, annál ügyesebbek leszünk benne és minden alkalommal egy fokkal egyszerűbbé válik a folyamat számunkra.

Az egyik legjobb módja a tapasztalatcserének az, ha megosztjuk egymással a történeteinket. Számomra fontos, hogy a tanár kollégáimmal őszintén, szépítés nélkül megosszam a saját tapasztalataimat, legyenek azok pozitívak vagy épp negatívak, és a visszajelzésekben mindig olvasom, hogy ennek mennyire szoktak örülni! Minden történetből, tapasztalatból lehet tanulni, sőt, talán ezekből lehet igazán okulni és levonni a következtetéseket saját magunk számára.

Erre a workshopra is készültem ajándékkuponokkal: 10% kedvezményt kaptak a résztvevők a Hogyan lehetsz te is sikeres magántanár könyvem 1., 2. részének vagy mindkét részének csomagban történő megvásárlására, és szintén 10% kedvezmény jár a következő workshop belépőjéből.

Minden találkozón szó esik arról, hogy mennyire fontos egy olyan közösség, ahol a magántanárok végre kapcsolódhatnak egymáshoz, megbeszélhetik a szakmánkra jellemző örömöket és gondokat, ahol végre mindenki érti, miről beszélünk. 🙂 És ahol támogatást kaphatnak, fejlődhetnek mint tanárok és mint vállalkozók egyaránt.

VIDEO: Kukkants bele az Évtervező Workshopba:

 

Mikor találkozunk legközelebb?

A kérdés többször is elhangzott a workshop folyamán. 🙂 Nem kell már sokat várnotok, hiszen Január 24-én pénteken lesz a következő Magántanár Klubtalálkozó! A témánk: Hogyan tervezd meg az áraidat 2020-ban?. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a férőhelyek száma korlátozott. Regisztráció itt.

A kérdőívek alapján pedig a Weboldalkészítés Magántanároknak témájú workshop erőteljesen vezeti a kívánságlistát. 🙂 Figyeljétek a Facebook oldalt, mert oda teszem ki az eseményt, amint megvan a workshop időpontja.

Köszönöm az Évtervező Workshop résztvevőinek, hogy eljöttek, és remélem, hamarosan újra találkozunk!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük