Hogyan tervezd meg az áraidat 2020-ban – Magántanár Klubtalálkozó – Képes beszámoló

Január 24-én tartottuk meg második ingyenes Magántanár Klubtalálkozónkat, amelyen minden az árképzés, árstratégia és az áremelés körül forgott. Az érdeklődés hatalmas volt, nagyon hamar be is teltek a rendelkezésre álló helyek, és a jelentkezés lezárása után is sokan írtak nekem, hogy nem férnének-e be mégis.

Teljesen érthető, hogy sok magántanárt érdekelt ez a téma, hiszen köztudott – és azt hiszem, nincs tanár, aki ezzel nem ért egyet – alul vagyunk fizetve, azaz alulárazzuk magunkat. Ennek a jelenségnek az okait vizsgáltuk meg, majd közös gondolkodással sorakoztattunk fel megoldási lehetőségeket.

A résztvevő tanárok szorgalmasan jegyzeteltek és többször is elkaptam olyan pillanatokat, amikor „leesett a tantusz”, azaz rádöbbentek az összefüggésekre, melyek korlátozó hatással vannak ránk, ha a pénzügyeinkről van szó.

Ez a nap nagyon motiváló volt számomra: a Magántanár Klubtalálkozó előtt egy 120 perces egyéni konzultációt  is tartottam, és bár a nap végére fáradtságot éreztem, de ez mindenképpen egy boldog fáradtság volt. Többen odajöttek és átöleltek a találkozó végén, hihetetlenül feltöltődtem ettől és ezúton szeretném megköszönni mégegyszer a magántanároknak, akik megtisztelnek és eljönnek a programjaimra. Tudtátok, hogy pénteken ráadásul újhold is volt? Az újhold ideális időszak minden új elkezdésére, szóval hajrá!   

Ha nem szeretnél lemaradni a workshopokról, találkozókról, kövesd a Sikeres Magántanár Facebook oldalát, mert oda teszem ki mindig az eseményeket.

Következő Workshop 2020.02.29-én: Passzív Bevételforrások Magántanároknak.
Jelentkezés itt.

Várunk minden magántanárt szeretettel!

Kukkants bele a Hogyan tervezd meg az áraidat 2020-ban Magántanár Klubtalálkozóba:

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük