ÍRÁSOS FELADATOK HATÉKONY JAVÍTÁSA – VIDEÓS KURZUS MAGÁNTANÁROKNAK

Kedves Kollégám,

Te is szembesültél azzal, hogy a tanítványaidnak nagyon nehezen megy a fogalmazás, a levélírás? Sok tanulód szereti elhanyagolni ezt a házi feladatot, vagy ha meg is csinálja, mindig nagyon sok hiba van benne? Hétről hétre valahogy mindig ugyanazok a hibák csúsznak be, pedig te részletes magyarázatot is fűzöl a javításhoz?

Tanári szempontból nézve bizonyára tapasztaltad, hogy pont ennek a fajta házi feladatnak a kijavítása kerül a legtöbb idődbe és energiádba – éppen ezért frusztráló, hogy pont ezen a területen nagyon lassú a tanítványok fejlődése.

Mi ennek a valódi oka? Csak a szorgalom hiányáról lenne szó a tanítvány részéről, vagy esetleg más dolgok is meghúzódnak a háttérben?

Ezt a fontos kérdést járom körbe az ÍRÁSOS FELADATOK HATÉKONY JAVÍTÁSA tanfolyam keretén belül. Ebben a magántanároknak szóló videós kurzusban először is felderítjük az okokat, melyek a fent leírt problémakört eredményezik, majd többféle megoldást is részletesen átveszünk.

A kurzus fő célja, hogy mind a tanulódnak, mind pedig Neked élvezetes tevékenységgé váljanak az írásos feladatok – tanulóid mostantól képesek legyenek óráról órára valódi fejlődést elérni, Te pedig időt és energiát tudj megspórolni a kijavításukkal.