Passzív Bevételforrások Magántanároknak – Workshop Beszámoló

Új és nagyon érdekes témában tartottunk workshopot magántanároknak: Passzív Bevételforrások.

Az előző workshopokon már nagyon sokan bejelölték, hogy ez a téma érdekelné őket, így aztán a legutóbbi workshopot követően neki is láttam a felkészülésnek. Mikor kihirdettem az eseményt, nem sejtettem, hogy ennyi érdeklődő lesz majd – az igazat megvallva két esélyesnek láttam a dolgot: vagy nagyon sokakat fog érdekelni, vagy szinte senkit, mert nem tudják majd elképzelni, hogy a passzív jövedelem magántanárok számára is lehetséges.

Szerencsére az első eset állt fenn, így végül óriási örömömre 19 résztvevőt köszönthettem a workshopon! Ezenkívül még jópáran szerettek volna jönni, de ez a dátum pont nem volt jó nekik, ezért eléggé esélyes, hogy a Passzív Bevételforrás Magántanároknak Workshopot is meg fogjuk ismételni.

Megint nagyon jó csapat jött össze szimpatikus, szakmájukban nagyon jó, fejlődni vágyó magántanárokból. Külön köszönet azoknak, akik a fővárostól messze eső helyekről jöttek el a workshopra! Amikor mindenki elmondta, miért érdekli a passzív bevétel lehetősége, szembesültünk azzal, hogy ugyanolyan problémáink, nehézségeink vannak magántanár vállalkozóként, de mindenki felismerte, hogy szeretne valamit tenni az ügy érdekében, hogy egy jobb életminőséget tudjon biztosítani magának a jövőre nézve.

Én a workshopra összeállított projektoros prezentációval, munkafüzettel és a személyes tapasztalatom átadásával igyekeztem segíteni ebben a tanároknak. Nagyon jó volt látni, hogy a kollégák is segítették egymást ötletekkel, tippekkel, sőt, már esetleges együttműködések ötlete is felröppent. 🙂

Miután átvettük az alapokat, és megbeszéltük, mibe érdemes és mibe nem érdemes belevágni, következett a gyakorlati megvalósítás témája. Itt már konkrét ötletei is voltak a résztvevőknek és ezekkel kapcsolatban jópár kérdés is felmerült. A szünetekben megosztották velem a kollégák, hogy rengeteg ötletet kaptak az elhangzottak által, melyeket szorgalmasan fel is írtak maguknak.

Az ebédszünet után egy kis ajándékkal leptem meg a résztvevőket: kedvezményes kupont kaptak a következő workshopra és a Hogyan lehetsz te is sikeres magántanár ebookokra. A délután folyamán szintén fontos témáink voltak: részletesen beszéltünk szerzői jogokról, marketingről és automatizálásról. Kérdések-válaszok és érdekes beszélgetések alakultak ki.

A workshop utolsó részében pedig a saját vállalkozásunk passzív bevételi forrásait mutattam be projektoron szemléltetve. Elmeséltem, hogyan alakultak ki a termékeink, hogyan és mennyi idő alatt hoztuk létre őket, és egészen őszintén beszéltem arról is, mikor valami nem sikerült, vagy lehetett volna jobban is csinálni. Úgy gondolom, a negatív történésekből is lehet tanulni, méghozzá azt, hogy hogyan ne csináld – mint tudjuk, okos ember más kárán tanul.

VIDEO: Kukkants bele a Passzív Bevételforrások Magántanárok Workshopba:

Búcsúzáskor szinte mindenki azt mondta, remek gondolatébresztő nap volt ez a mai és sok új tudással, ötletekkel tele térnek haza. Sokan érdeklődtek már a következő workshop felől, aminek én nagyon örülök és igyekszem minél hamarabb megszervezni a következő alkalmat és témát! A workshopokat és a klubtalálkozókat mindig a Facebook oldalamra posztolom ki, ha nem szeretnél lemaradni róla, kövesd az oldalt, hogy kapj róla értesítést.

Addig is minden magántanár kollégának egyéni konzultációk keretében és a március 16-án induló Magántanár Mentorprogramban tudok segíteni.
Ha pedig átfogó írásos segítségre lenne szükséged, kattints a képre:

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük