Januári Évtervező Workshop Magántanároknak online – Beszámoló

Szinte már hagyománnyá vált a Sikeres Magántanár háza táján, hogy az óév végén és az újév elején is tartunk egy-egy Évtervező Workshopot. Így mindenki megtalálja a neki megfelelő időpontot, ezenkívül pedig, mint többen is megosztották velem, van, aki már év végén szereti megtervezni a jövő évét, van, akit pedig jobban ösztönöz erre a január beköszönte.

Idén mindkét workshopot online tartottuk, amihez a tavalyi, személyes programot elég nagy mértékben át kellett alakítanom. A visszajelzések alapján maximálisan megérte a fáradtságot, és kiderült, az online formát elég sok magántanár üdvözölte, mert külföldről és Budapesttől távol eső városokból tudtak kényelmesen, a saját fotelükből részt venni.

Minden résztvevő még a workshop előtt megkapta a tervező munkafüzetét, amely mentén végighaladtunk a tervezés lépésein. Interaktívan mindenki részt vett az ötletelésben, nagyon jó gondolatokat megosztva a kis csapatunk összes tagjával – ez egyébként a decemberi workshopra is igaz volt.

Az esetek többségében én csak helyeseltem és néhány plusz dologgal kiegészítettem, esetleg finomhangoltam, amit a magántanárok közös munkával összeraktak, majd a folyamatban elhelyeztem a részegységeket, melyekből aztán összeállt a „Big Picture”. Természetesen minden résznél lehetett kérdést is feltenni, amire igyekeztem mindenre kitérve válaszolni. A hosszabb elmélyülést, gondolkodást igénylő feladatokat otthoni „házi feladatnak” kapták meg a résztvevők.

Nincs két ugyanolyan workshop, még akkor sem, ha a téma ugyanaz. A workshopok individualitását maguk a résztvevők adják, mindenki hozzátesz valami egyedit. Az egyik legjobb módja a tapasztalatcserének az, ha megosztjuk egymással a történeteinket. Számomra fontos, hogy a tanár kollégáimmal őszintén, szépítés nélkül megosszam a saját tapasztalataimat, legyenek azok pozitívak vagy épp negatívak, és a visszajelzésekben mindig olvasom, hogy ennek mennyire szoktak örülni! Minden történetből, tapasztalatból lehet tanulni, sőt, talán ezekből lehet igazán okulni és levonni a következtetéseket saját magunk számára.

Az egyik résztvevőnk szülinapi ajándékként kapta a workshopot 🙂

Hasonlóan a decemberi workshophoz

a legnagyobb AHA-élményt a hosszú távú és az igazi célok meghatározására irányuló két feladat adta, emellett pedig a közösség támogató ereje volt meghatározó, amit a magántanár kollégák most is megtapasztalhattak.

Én mindig nagyon hálás vagyok, hogy ennyi segítőkész, megértéssel, jószándékkal teli, egymást is támogató kollégával hoz össze a sors és nem csak nekik, hanem nekem is feltöltődést jelentenek ezek a workshopok.

Nézd meg a résztvevők véleményét az Évtervező Workshopról:

Az Évtervező Workshopot idén két különböző csomagban hoztam el a magántanár kollégáknak. Aki a nagyobb csomagot választotta, annak bónuszok is járnak a Magántanár Mentorprogramra és a következő Workshopra, illetve örök hozzáférést kaptak az online Tervező & Megvalósító Tanfolyamhoz is (már külön is elérhető a kurzus).

Mikor találkozunk legközelebb?

Legközelebbi és legaktuálisabb a Magántanár Mentorprogram, amihez februártól be tudtok csatlakozni.

Jelentkezési határidő: január 31.

Amit a Magántanár Mentorprogramban megtalálsz:

  • Személyre szabott egyéni mentorálás tőlem
  • Csoport élménye, akárcsak a workshopokon
  • Sokszínű előadások szakmai, vállalkozási és személyiségfejlesztési témákban
  • Kollégák megismerése, kapcsolatépítés
  • Évtervező workshop nagy csomagjához járó 10%-os kedvezmény
  • Óradíjra lebontva a Magántanár Mentorprogram ára 2270 Ft! 😊 És ebben még nincs benne az emailes segítség. 

A jelentkezéshez kattints ide.

Minden magántanárt várok szeretettel! 😊

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük