Egy meglepő, de működő keresetkiegészítési módszer

Az internetet tele van gyors pénzszerzést ígérő cikkekkel, de sajnos a legtöbb módszer mögött gátlástalan átverés vagy haszonleső piramisjáték van. Most azonban egy valóban működő, bárki által megvalósítható módszert ismerhetsz meg. Mindössze szorgalomra és önfejlesztésre lesz szükséged.

Valószínűleg te is elgondolkodtál már, hogy hogyan valósíthatod meg álmaidat:

  • egy gyönyörű tengerparti nyaralást a családdal,
  • negyedévente egy-egy wellness hétvégét a pároddal,
  • elegáns, de nem hivalkodó autó megvásárlását,
  • beköltözést egy új, saját tulajdonú otthonba

Mindenkinek eltérő álmai és vágyai vannak. Sajnos azonban a mai Magyarországon a fizetésből élő embereknek erre nagyon szűk lehetőségei vannak. Hiába ügyes valaki a szakmájában vagy végez el egy egyetemet, akkor is komoly áldozatokat kell hoznia ahhoz, hogy a havi kiadásai után félre tudjon tenni a keresetéből.

Számoljunk egy kicsit:

  • ha a család el akar menni egy teljes hétre nyaralni, az átlagos magyar fizetés dupláját is össze kell spórolnia a szülőknek
  • egy autó ára felemésztheti még egy multicégnél dolgozó diplomás éves bérét is
  • lakásvásárlásra pedig akkor mernek gondolni a családok, ha évtizedekig tartó hitelt vesznek a nyakukba

A legtöbb céltudatos embernek egyből a spórolás és önmegtartóztatás jut eszébe mint egyetlen alternatíva. Ha nem megyünk moziba, szórakozni vagy nem vásárolunk drága ruhákat, akkor valóban meg lehet spórolni valamennyit. A havi párezer forint megtakarítás azonban még mindig nagyon messze van a távlati céloktól.

Melyik szülő szeretné, hogy gyermekei régi ruhákban, ósdi játékokkal, szegényes körülmények között nőjenek fel? Biztos vagyok abban, hogy a teljes élethez vezető út nem ez. Jó hír, hogy nem ez az egyetlen megoldás.

A spórolás mellett (vagy éppen ahelyett) érdemes elgondolkodni inkább azon, hogy miként lehet a család bevételeit növelni munka mellett otthonról vagy online. A keresetkiegészítésnek ugyanis számtalan formája van. Sok közülük működik, mások azonban csúnya átverések. Most egy olyat mutatok be, ami biztosan sikeres és a közhiedelemmel ellentétben bárkinek sikerülhet. Nem csak a levegőbe beszélek: azért írhatom akár félkövérrel is, hogy biztosan, mert nekem is sikerült. Ezt a módszert használva tettem könnyebbé a családom és környezetem életét.

20 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni oktatással magántanárként és ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert. Hamar kiderült számomra, hogy ez egy kreatív, otthonról végezhető munka. Ráadásul a mai kor technológiájának köszönhetően interneten is lehet végezni. Otthon, a számítógép előtt ülve mostmár nem a Facebook üzenőfal előtt unatkozok, hanem úgy egészítem ki a család bevételeit – igen sikeresen, jelentős összegekkel – hogy jól is érzem magam közben.

Itt érdemes megjegyezni Konfuciusz örök érvényű mondását: „Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod.” A magántanári pálya számomra pontosan ezt tette lehetővé.

Azt azonban nem ígérhetem, hogy erőbefektetés nélkül fog sikerülni: kell hozzá szorgalom, önfejlesztés és motiváció, hogy tegyél céljaidért. A befektetés azonban meg fogja hozni a gyümölcsét, hiszen ma Magyarországon hatalmas hiány van magántanárokból. Ha belevágsz, néhány hónap múlva azon fogod kapni magad, hogy többen jelentkeznek hozzád, mint ahány diákot el tudsz vállalni. Csak azon fog múlni, hogy mennyi pénzt keresel, hogy mennyi időt szánsz különórákra.

Bevallom, nagyon sok hibát követtem el eleinte és nagyon sokat tanultam 20 év alatt. Neked azonban szerencséd van: összegyűjtöttem a tapasztalataimat egy könyvbe, amit ha elolvasol és pontról pontra megvalósítasz, sokkal gyorsabban Sikeres Magántanárrá válhatsz. Utána pedig élvezheted a rugalmas, kifizetődő munka előnyeit és otthon a karosszékben ülve is pénzt tudsz keresni.

Felkeltette az érdeklődésed a Sikeres Magántanár eBook?

Kattints ide és tudj meg többet a könyvről!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük