Beszámoló: Ilyen volt az Online Magántanár Klubtalálkozó :)

A szeptemberi Tanévkezdő Magántanár Klubtalálkozót személyesen rendeztük meg, de már akkor, és azóta is több magántanár kolléga jelezte nekem, hogy jó lenne online is tartani hasonló találkozót. Volt, akinek pont az az időpont nem volt jó, de még többen voltak, akik a távolság miatt nem tudtak eljönni akkor személyesen.

Így aztán kihirdettem és megszerveztem az Online Magántanár Klubtalálkozót.

Az előző találkozóhoz hasonlóan ez alkalommal is egy kötetlen, ismerkedős-beszélgetős eseményt szerveztem tapasztalatcserével megfűszerezve. De aki már részt vett ilyen találkozón, az jól tudja, hogy az ilyen találkozók mindig bőven túlmutatnak egy általános kis csevegésen 🙂 És ez most is így volt!

Mindig nagy öröm számomra ismerős, rég nem látott kollégákkal újra találkozni és meghallgatni őket, hogy telt az elmúlt időszak és mik a terveik mostanában. Én külön-külön ismertem minden kollégát, valamilyen formában már dolgoztam mindenkivel. Akár egyéni mentorálás keretén belül, akár a Magántanár Mentorprogramban, de szinte mindenki, aki itt volt a találkozón, elvégezte egy vagy több online tanfolyamomat is.

Nem győzöm eléggé megköszönni és hálás lenni azért a bizalomért, amit a kollégáim felém tanúsítanak azzal, hogy hozzám fordulnak tanácsért, legyen szó konzultációról vagy online tudásanyagról.

A találkozó egyik fő témája a csoportos oktatás volt. Ez a téma az utóbbi időben egyértelműen a TOP téma, ami iránt nagyon sokan érdeklődtök.

Nekem óriási öröm volt hallgatni a beszámolót nem csak egy, hanem egyenesen két magántanártól is, akik a tanácsaim alapján indítottak csoportot, melyek valóban működnek! Egy harmadik kolléga pedig már tervezi az induló kiscsoportját!

Én jó ideje pontosan tudom, mennyire érdekel benneteket a csoportos oktatás, ezért készítettem belőle egy több részes videós tudásanyagot a legapróbb részletekig.

A saját kiscsoportod megszervezésében nem csak a videók, hanem a hozzá tartozó munkafüzetek is segítenek. És ha még mindig akadna kérdésed, akkor a Sikeres Magántanár Tudás Klubban fordulhatsz hozzám, segítek és megválaszolom minden kérdésedet!

Nézd meg az összefoglalót a témáról, kattints a képre:

https://www.szilviaschirrmacher.com/videók-tudásanyagok?wix-vod-video-id=f1535dc8958944a18c4913ad39c8c39f&wix-vod-comp-id=comp-lmz0d07a

Az Online Magántanár Klubtalálkozón ezen kívül még sok különböző témáról esett szó és elmondhatom, hogy mindenki legjobb tudása szerint segítette a másikat ötletekkel, tippekkel és saját tapasztalata megosztásával.

A találkozó után a következő üzeneteket kaptam a résztvevőktől:

  • „Köszönöm a találkozót. Ma is tanultam hasznos dolgokat.”
  • „Köszönöm, hogy megszervezted. 🙂 Mindig hasznosak és feltöltenek a találkozók.”
  • „Köszi a szervezést! 🙂 Én jól éreztem magam!”
  • „Ismételten köszönöm a szakmai eszmecsere lehetőségét. Nagyon motiváló volt. Várom a következőt!”

Hamarosan kiírom a következő Sikeres Magántanár Találkozót! Kövesd a Facebook oldalt vagy lépj be a Sikeres Magántanár Közösségbe.

Remélem, Veled is találkozunk! 🙂

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük