Szeptember 1-jén, az idei tanév első napján rendeztük meg a Tanévkezdő Magántanár Klubtalálkozót!

Nagy örömömre láttam viszont a találkozón ismerős Magántanár Kollégákat, akikkel már jó ideje nem találkoztunk, de legalább annyira örültem annak is, hogy újakat is megismerhettem!

Nagyon sokszínű társaság gyűlt össze, hiszen volt, aki a tanári karrierje legelején áll és olyan is, aki több évtizedes pályafutást tudhat maga mögött. A tantárgyakat illetően is nagyon színes volt a kép. De mindenkiben közösen megvolt a nyitottság, az érdeklődés, az értő odafigyelés a másikkal szemben és a segítőkészség. Én nagyon örültem ennek és úgy érzem, a klubtalálkozót végig a támogató légkör jellemezte.

Mindenki elmesélte, mi történt vele a tanítás terén az elmúlt időszakban, aztán pedig megosztottuk egymással, kinek mik a tervei az idei tanévre. Annak ellenére, hogy mind magántanárok vagyunk, nagyon különböző szakmai utat járunk be, amit nagyon érdekes volt hallani. Sőt, nem csak érdekes volt, de rengeteget tudtunk tanulni egymástól, én pedig örömmel láttam, hogy mindenki szorgalmasan jegyzetelt (én is 😀 )!

Konkrét tippekkel láttuk el egymást és elérhetőségek is cserélődtek lehetséges együttműködések céljából.

A Sikeres Magántanár Közösséggel mindig is az volt a célom, hogy tudásféltés helyett a szakmai tudást megosszuk egymással, ezáltal emeljük és segítsük egymást.

Elmondhatom, hogy ez maximálisan így volt a Tanévkezdő Magántanár Klubtalálkozón! 🙂

A találkozó végén a magántanár kollégák elmondták, mennyire hiányzott már nekik, hogy újra legyenek klubtalálkozók.

Üzenetben jelezte nekem jó pár magántanár, hogy személyesen nem tud eljönni a földrajzi távolság miatt.

Természetesen őket sem hagyjuk ki a támogató közösség élményéből!

A Tanévkezdő Magántanár Klubtalálkozót online formában is megtartjuk!

Hamarosan kihirdetem az időpontját – kövessétek a Facebook oldalt, vagy csatlakozzatok a Sikeres Magántanár Közösség zárt csoportjába, mindkét helyen értesülni fogtok róla.

Addig is kukkatsatok bele a Tanévkezdő Magántanár Klubtalálkozóba [VIDEO]: